Ηλιακοί Θερμοσίφωνες BAUER HELLAS

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες BAUER HELLAS

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες BAUER 

Κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η BAUER εγγυάται ότι κάθε Ηλιακός Θερμοσίφωνας έχει περάσει μια σειρά αυστηρών ελέγχων και μετρήσεων.

Εμείς στην BAUER έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε και να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη, απο ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό χρήσης, θέρμανση κατοικιών με ηλιοθερμία, θέρμανση πισινών με ηλιακούς συλλέκτες αλλά και καθημερινές μικρές λύσεις όπως ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες ή συντηρήσεις ηλιακών συστημάτων.

Ο Ηλιακός θερμοσίφωνας BAUER κατέχει υψηλή θέση στην Ελληνική και διεθνή αγορά από το1986. Σήμερα το εργοστάσιό μας διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μια μεγάλη γκάμα ηλιακών Θερμοσιφώνων για κάθε απαίτηση, καθώς επίσης και συλλέκτες με σωλήνες κενού (vacuum) για ηλιακή θέρμανση.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες BAUER πρωτοπορούν, γι’αυτό καλέστε μας και θα σας ενημερώσουμε με υπομονή και με κάθε λεπτομέρεια.

Είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε θέμα εκμετάλλευσης ενέργειας πάντα στης πλέον προσιτές τιμές...

Τα ηλιακά συστήματα της BAUER έχουν επίσημα πιστοποιητικά ευρεσιτεχνίας, πιστοποιητικά ποιότητας από τον ΕΛΟΤ και ISO 9001:2008, καθώς και μετρήσεις αποδόσεις από το Δημόκριτο στα πρότυπα ΕΝ129752/ISO9806-1αρ. μητρώου1165 Δοκιμές αξιοπιστίας πρότυπα ΕΝ 12975-2/ISO9806-2 αρ. μητρώου 3044DQ1 ακολουθώντας τα αυστηρότερα στάνταρ του εξωτερικού.


Η Ιστορία

H εταιρία BAUER ιδρύθηκε το 1986, από τον κ. Πατερδή Δημήτριο όταν αυτός επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ειδικές σπουδές μεταλλειολογίας και συμπεριφοράς υλικών στην S.L.V. Βερολίνου της Γερμανίας, με βασικό σκοπό την δημιουργία μίας ανεξάρτητης και αυτόνομης Ελληνικής εταιρίας κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και συστημάτων ηλιακής θέρμανσης, με όραμα την διανομή αξιόπιστων και ποιοτικών συστημάτων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εξαγωγές στο εξωτερικό.

Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, και ιδιόκτητο μηχανολογικό εξοπλισμό διασφαλίσαμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή!

Πρωτοπόρος στο χώρο της κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και δίκαια ανήκει σήμερα στους μεγαλύτερους Έλληνες κατασκευαστές ηλιακών συστημάτων.

Τα ηλιακά συστήματα της έχουν επίσημα πιστοποιητικά ευρεσιτεχνίας, πιστοποιητικά ποιότητας από τον ΕΛΟΤ και ISO 9001:2008,καθώς και μετρήσεις αποδόσεις από το Δημόκριτο στα πρότυπα ΕΝ129752/ISO9806-1αρ. μητρώου1165 .

Δοκιμές αξιοπιστίας πρότυπα ΕΝ 12975-2/ISO9806-2 αρ. μητρώου 3044DQ1 ακολουθώντας τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

H εταιρεία εγγυάται ότι κάθε Ηλιακός Θερμοσίφωνας που παράγει έχει περάσει μια σειρά αυστηρών ελέγχων και μετρήσεων. Σήμερα το εργοστάσιό μας διαθέτει για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μια μεγάλη γκάμα ηλιακών θερμοσιφώνων, ανοξείδωτων και glass για κάθε απαίτηση, καθώς επίσης συλλέκτες επιλεκτικούς (με επίστρωση τιτανίου) και με σωλήνες κενού (vacum) για ηλιακή θέρμανση, ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρομπόιλερ. ολοκληρωμένες μελέτες ηλιοθερμίας καθώς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση στο ζήτημα θέρμανσης του οικιακού νερού χρήσης αλλά και θέρμανσης χώρου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ,αναλαμβάνουμε την παραγωγή ειδικών κατασκευών κατόπιν παραγγελίας, ολοκληρωμένα συστήματα καθώς επίσης και εξαρτήματα ηλιακών για πολλούς τρίτους Έλληνες κατασκευαστές.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες πρωτοπορούν και εγγυώνται ποιότητα, αξιοπιστία καθώς και της καλύτερες αποδόσεις που θα βρείτε στην αγορά, γι’ αυτό ελάτε να δουλέψουμε μαζί για την οικονομία, το περιβάλλον και για λύσεις που αναζητάτε σε αξιόπιστα ηλιακά συστήματα, πάντα στις πλέον προσιτές τιμές.


Share