Ποιες ειναι οι εταιρειες AUX & WestNet...?

Ποιες ειναι οι εταιρειες AUX & WestNet...?

Η ΤΙΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ 

Παραδίδουμε τις τεχνολογίες του αύριο, σήμερα 


37 Xρόνια Eμπειρία 

30.000+ Εργαζόμενοι Παγκοσμίως 

10.1 δις € Πωλήσεις Ομίλου 

11 Υπερσύγχρονα Εργοστάσια 

6 Κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης 



Όμιλος AUX 

Ο Όμιλος AUX είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυσχιδείς επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας κι ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο, με δραστηριότητα στον κλιματισμό, τις οικιακές συσκευές, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, τις ιατρικές υπηρεσίες, το real estate και τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Εδώ και πολλά χρόνια, συγκαταλέγεται στις 500 κορυφαίες επιχειρήσεις της Κίνας.

Με εστίαση στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής για τα προϊόντα της, η AUX διαθέτει 11 υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής σε Κίνα, Βραζιλία, Ινδονησία, Πολωνία και Ταϊλάνδη και 6 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης. Για περισσότερα από 35 χρόνια, η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην τεχνολογική καινοτομία και είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργεί αξιόπιστα και υψηλής τεχνολογίας προϊόντα, εμπνέοντας σιγουριά τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές που θα επενδύσουν στο brand της.

Παράλληλα, η AUX επιδεικνύει ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα μέσα από ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας, που στόχο έχουν τη μείωση της φτώχειας, την ενίσχυση της εκπαίδευσης, την ανακούφιση από καταστροφές και την προστασία του περιβάλλοντος.


Σημαντικοί Σταθμοί 

1986 Ίδρυση Ομίλου AUX 

2001 Επέκταση δραστηριότητας στον κεντρικό κλιματισμό 

2021 Λειτουργία μονάδας παραγωγής στην Ευρώπη (Πολωνία) 

1994 Έναρξη δραστηριότητας στον κλιματισμό 

2004 Διάκριση “Chinese Top Brand Products” για τα κλιματιστικά AUX 







Για περισσότερα από 17 χρόνια, η Westnet παρέχει ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις που συμβάλουν στην επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών της, μέσα από ένα διευρυμένο και ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών. 


17+ Χρόνια Εμπειρίας

3 Χώρες Λειτουργίας

4 Επιχειρηματικοί Τομείς

60+ Χώρες Εξαγωγών

40+ Κορυφαία Brands


Η Westnet ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 ως διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας και σταδιακά επεκτάθηκε σε νέους τομείς όπως οι καταναλωτικές μπαταρίες και ο led φωτισμός, ο κλιματισμός και οι οικιακές συσκευές, και πιο πρόσφατα τα φωτοβολταϊκά, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των διαθέσιμων λύσεων. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται με γραφεία σε 3 χώρες, στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πολωνία, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο εξαγωγών σε πάνω από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Πιστή στον σκοπό της να διευρύνει την πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμους λύσεις σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται, η Westnet επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες, ώστε να φέρει προστιθέμενη αξία για τους ανθρώπους της, τα ενδιαφερόμενα μέρη της και την κοινωνία. Ως ένας Value-Added Partner (VAP), η εταιρεία προσφέρει στους συνεργάτες της τις πλέον αξιόπιστες λύσεις μέσα από μια ολιστική προσέγγιση, ανταποκρινόμενη με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης και έργου, από την υποστήριξη και συμβουλευτική κατά τη μελέτη και εγκατάσταση έως την άριστη τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή παροχή τεχνογνωσίας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. 

Μέσω της συνεργασίας της με τον Όμιλο AUX, η Westnet αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία του κλιματισμού. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα, η εταιρεία φέρνει στην αγορά προϊόντα οικιακού κι επαγγελματικού κλιματισμού με προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίο σχεδιασμό και υψηλές αποδόσεις, καθώς και τις κορυφαίες αντλίες θερμότητας A.I. Therma της AUX.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε στο τέλος του 2020 με τη διάθεση των οικιακών κλιματιστικών της AUX στην ελληνική αγορά κι ενδυναμώθηκε σημαντικά στις αρχές του 2022, με τη Westnet να αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και των προϊόντων επαγγελματικού κλιματισμού της AUX, προσφέροντας πλέον ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων στους πελάτες της.

Πιο πρόσφατα, με την επέκταση της δραστηριότητας της Westnet στην κατηγορία των φωτοβολταϊκών, η στρατηγική σχέση της με τον Όμιλο AUX ενισχύεται περαιτέρω, καθώς στο χαρτοφυλάκιό της εντάσσεται και η AUXSOL, κορυφαίος παραγωγός inverters & battery systems παγκοσμίως, με μια νέα αποκλειστική συνεργασία.

Share