Rapoo MT760, The MX Master 3 "Killer"

Rapoo MT760, The MX Master 3 "Killer"
Σχετικά με την Rapoo

Το 2012, η ​​Rapoo άνοιξε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Ασίας που καλύπτει 80.000 m2. Η σε μεγάλο βαθμό πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής δεν θέτει απλώς τεχνικά και ποιοτικά σημεία αναφοράς. επιτρέπει επίσης την παραγωγή με εξαιρετικά βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Με βάση την τεχνογνωσία της στη δημιουργία μιας επιτυχημένης σειράς περιφερειακών υπολογιστών, το 2014 η Rapoo κυκλοφόρησε τη δική της σειρά παιχνιδιών V Series.

Τα προϊόντα Rapoo πωλούνται πλέον σε περισσότερες από 80 χώρες και η εταιρεία έχει περίπου 3.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. Το Rapoo είναι πλήρως πιστοποιημένο κατά ISO.
Το εργοστάσιο και τα προϊόντα συμμορφώνονται πλήρως με βασικά παγκόσμια πρότυπα και κανονισμούς όπως ISO 9001:2008, ISO 14000:2004, GSV, CE, FCC, RoHS, REACH, WEEE, κ.λπ. βιωσιμότητα. Η εισαγωγή της  τεχνολογίας Multi-mode Wireless  σε ολόκληρο το νέο χαρτοφυλάκιο της Rapoo είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

Αυτό το ποντίκι Rapoo είναι τόσο κοντά στο MX Master 3s και διατίθεται σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή! Αν κοιτάτε τη σειρά MX Master και δεν θέλετε να ξοδέψετε 100€ + σε ένα ποντίκι παραγωγικότητας ή αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα δεύτερο για ένα γραφείο στο σπίτι / δευτερεύον γραφείο, αυτό αξίζει να το δείτε! Rapoo MT760

Απολαύστε την απόλυτη ασύρματη παραγωγικότητα με το ασύρματο ποντίκι πολλαπλών λειτουργιών Rapoo MT760. Αυτό το ποντίκι αιχμής συνδυάζει προηγμένες δυνατότητες και έξυπνη τεχνολογία για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της εργασίας σας και να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία διασταυρούμενης οθόνης. Το MT760 διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία M+ Cross-Screen, που σας επιτρέπει να ελέγχετε και να πλοηγείστε εύκολα σε πολλές συσκευές. Είτε εργάζεστε εκτός σύνδεσης είτε σε τοπικό δίκτυο, αυτό το ποντίκι επιτρέπει την ομαλή και άνετη λειτουργία μεταξύ υπολογιστών και μεταφορά αρχείων. Με το Hall Magnetic Scroll Wheel, το MT760 προσφέρει ακριβή και ομαλό έλεγχο κύλισης, βελτιώνοντας την περιήγησή σας και την πλοήγηση στα έγγραφα. Ο τροχός κύλισης με μεσαίο κλειδί από κράμα αλουμινίου 500.000 κλίμακας εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και εξαιρετική εμπειρία κύλισης. Η ευελιξία του MT760 επεκτείνεται και στις επιλογές συνδεσιμότητας του. Υποστηρίζει ασύρματες συνδέσεις Bluetooth 5.0, Bluetooth 3.0 και 2.4G, επιτρέποντάς σας να συνδέεστε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ έως και τεσσάρων συσκευών, συμπεριλαμβανομένων smartphone, tablet, υπολογιστών και φορητών υπολογιστών. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία της συνεχούς επανασύνδεσης συσκευών και απολαύστε αδιάκοπη έμπνευση και παραγωγικότητα. Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση, το MT760 διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό που ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας. Η σχεδίαση με σπαστό σώμα, το μαλακό ελαστικό επάνω κάλυμμα και τα εκτεταμένα μεγάλα φτερά παρέχουν άνετο και ασφαλές κράτημα, καθιστώντας το ιδανικό για πολλές ώρες γραφείου. Το Rapoo MT760L διατίθεται σε τρεις κομψές χρωματικές επιλογές: Elegance Black, Mica Grey και Rose Pink. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας και προσθέστε μια πινελιά κομψότητας στον χώρο εργασίας σας. Αναβαθμίστε την παραγωγικότητά σας με το ασύρματο ποντίκι πολλαπλών λειτουργιών Rapoo MT760. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και ζήστε τη δύναμη του απρόσκοπτου ελέγχου της οθόνης και της εργονομικής άνεσης. Μην ξεχάσετε να κάνετε like, να σχολιάσετε και να εγγραφείτε στο κανάλι μας για περισσότερες συναρπαστικές κριτικές τεχνολογίας και επιδείξεις προϊόντων! 

Το Rapoo MT760 διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για ασύρματο ποντίκι. Αναφέροντας μερικά από αυτά:

Μεγάλη Διάρκεια Μπαταρίας: Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του MT760 είναι η μακρά διάρκεια της μπαταρίας του. Με μία φόρτιση, μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες ανάλογα με τη χρήση.

Πρόγραμμα Που Συνοδεύει: Έρχεται με ένα εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να προγραμματίσει τα κουμπιά του ποντικιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει επίσης πρόσθετες λειτουργίες και προσαρμογές για μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Αξιοπιστία και Ακρίβεια: Ο ασύρματος αισθητήρας του MT760 προσφέρει αξιόπιστη ακρίβεια και ευαισθησία, επιτρέποντάς σας να κινείστε απαλά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Άνετος Σχεδιασμός: Ο εργονομικός σχεδιασμός του ποντικιού προσφέρει άνετη λαβή και επιτρέπει μακροχρόνια χρήση χωρίς κούραση.

Ασύρματη Ελευθερία: Η ασύρματη σύνδεση εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων και επιτρέπει τη χρήση του ποντικιού από απόσταση χωρίς ενοχλητικά καλώδια.

Υψηλή Ανάλυση DPI: Το MT760 διαθέτει υψηλή ανάλυση 4.000 DPI, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την ταχύτητα κίνησης του δρομέα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό είναι ιδανικό για διαφορετικές χρήσεις, όπως γραφική σχεδίαση, gaming ή γρήγορη πλοήγηση σε μεγάλες οθόνες. Η υψηλή ανάλυση DPI εξασφαλίζει επίσης ακρίβεια και ευαισθησία σε κάθε κίνηση.

Αυτά τα πλεονεκτήματα μαζί με την προσιτή τιμή και την υψηλή ποιότητα κατασκευής κάνουν το Rapoo MT760 μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε αναζητά ένα αξιόπιστο και αποδοτικό ασύρματο ποντίκι.

Συγκριτικό Τεστ (YouTube)

Rapoo MT760 vs  Logitech MX Master 3

Δείτε το στο κατάστημά μας:

Rapoo MT760


Share